COMMING SOON!

COMMING SOON!

Al enige tijd zijn wij bezig met het ontwerpen, testen en ontwikkelen van een nieuw model dekens. 

En ik kan toch eindelijk zeggen dat wij bijna tevreden zijn!!

Super gaaf en ik denk dat wij hiermee zoveel paarden en eigenaren blij mee gaan maken. Maar nog even geduld, want de laatste aanpassingen zullen deze weken gaan gebeuren en daarna zullen ze natuurlijk mooi op de foto gezet moeten worden. 

 

Maar het ontwikkelen van zo'n nieuw model deken is niet iets wat zomaar gebeurd is. En het lijkt mij ontzettend leuk om dit proces met jullie te delen. 

Zijn jullie daar ook nieuwsgierig naar? Meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg onze socials, want daar zullen wij jullie meenemen in het proces. 

 

Ik vind het ontwikkelen van nieuwe producten, patronen en modellen eigenlijk het leukste wat er is. Het is namelijk een proces waar ik mijn creativiteit de vrije loop kan geven en daardoor tot soms hele verrassende ideeën kom. Vooral als je een oplossing weet te creëren voor een probleem geeft het zeker een kick! En daarom ben ik dus afgelopen jaar begonnen met het nieuwe dekenmodel vorm te geven. 

Als je dat proces eenmaal gestart bent is dat een hele klus kan ik je vertellen. Het begint bij het uittekenen van je idee, het beschrijven van je wensen en dit op beeld krijgen. Daarna is de vraag hoe ga je dat in elkaar zetten en met welke stoffen, sluitingen en gespen ga je gebruiken? Werkt dat allemaal samen of past het een niet bij het ander. 

Om vervolgens de eerste test modellen te gaan maken en er vervolgens achter te komen dat wat je aan het doen bent heel omslachtig is en totaal niet handig.... Terug naar de tekentafel dus om tot je uiteindelijke doel te komen. Methodes wijzigen, andere stoffen gebruiken of maten iets veranderen. En als je dan gaat passen en het is bijna zoals gewenst. Dan kan ik alleen maar trots zijn op mijn idee. 

 

Ik denk namelijk echt dat dit model dekens paarden en eigenaren gaat ontzien. 

Ontzien in dekenstress. 

Dit heeft namelijk te maken met de pasvorm, maatvoering en stofgebruik. Hoe lekker zou het zijn als je een deken hebt met enorme schoudervrijheid, minimale kans op schuurplekken en dat hij zelfs een paar maten mee kan groeien met je paard? 

Klinkt als een droom toch?!

Maar goed, tot die droom werkelijkheid kan worden zal er nog wel even iets moeten gebeuren. En daar heb ik reuze veel zin in!

 

Klein weetje: Soort gelijke dekens worden al gebruikt in andere Europese landen. Maar deze modellen hadden nog wel naar mijn idee wat op en aanmerkingen. Dus daar zijn wij iets mee gaan doen. En zoals je op de foto misschien wel ziet vindt Chef het reuze interessant wat hij nou op zijn rug heeft liggen hihi.

 

Voor nu genoeg verklapt over onze nieuwe dekens! Volg onze socials of meld je aan voor de nieuwsbrief om overal van op de hoogte te blijven. 

En denk jij misschien wel een top idee te hebben voor een product, maar niet de mogelijkheid om deze zelf te maken of laten maken? Neem contact op en misschien gaan wij wel samen jouw droom product werkelijkheid laten worden. 

Groetjes Laura

Terug naar blog

Reactie plaatsen