Tupperware of eeh dekenparty's!

Tupperware of eeh dekenparty's!

Tupperware party's waren vroeger helemaal hip. Met een groep vriendinnen, moeders en bekende bij iemand thuis werd een hele verzameling aan bekers, bakjes en vormpjes uitgestald en kon naar harte lust geshopt worden. 

Nou organiseren wij dat niet, maar het idee is natuurlijk super leuk! Heel gezellig en je kunt gelijk verschillende soorten met elkaar vergelijken en passen. 

Daarom starten wij de dekenparty's! 

Dus ben jij of misschien een stalgenoot opzoek naar een nieuwe deken? En wil je voor een spotprijs een deken aanschaffen die ook nog eens goed past?

Doe dan met ons mee!

Wij zijn voor onze dekenparty's doorlopend opzoek naar locaties waar wij mensen kunnen helpen aan een fijne nieuwe (tweedekans) deken. 

We beschikken over een ruim, wisselend en divers assortiment en kijken graag mee naar de beste deken voor jouw paard of pony. Daarnaast kunnen kleine reparaties of aanpassingen direct uitgevoerd worden en kun je oude dekens inleveren voor de recycling. Super handig toch!?

Als jij een locatie hebt om een dekenparty te organiseren horen wij dat graag, want dan plannen we samen een datum in en maken we er samen een feestje van. 

Terug naar blog

Reactie plaatsen