Voorstel rondje

Voorstel rondje

Measure paardendekens. Een nieuw begrip in de paardenwereld. En daarom stel ik mijzelf en dus het gezicht achter Measure dekens graag aan jullie voor.

Mijn naam is Laura en ik rij al vanaf kleins af aan paard. Hieruit is dan ook mijn paarden passie begonnen en doorgegroeid tot mijn interesses in het repareren en maken van paardendekens. 

Ik ben dan ook begonnen op een manege, net zoals menig ander paardenmeisje. Aangezien mijn vader en zusje ook paardreden kwam er op een gegeven moment een eerste eigen gezinspaard. Een lieve, jonge Friese merrie, Johanneke. En daar is eigenlijk ook alles mee begonnen. Deze jonge, maar lieve Fries die nog veel moest leren, maar ontzettend lief was heeft mij dan ook als persoon en ruiter gemaakt tot wie ik nu ben. Het weg schieten, schrikken, omdraaien en door denderen werd haar continu weer vergeven als ze haar lieve hoofd weer tegen je aan duwde na het rijden. Tsja iedereen leert toch met vallen en opstaan hihi.

Naast mijn paarden wilde ik eigenlijk nooit "in de paarden" werken, aangezien het hard werken is en weinig oplevert. Dat was mij al snel duidelijk en ook de banen liggen in deze sector niet zomaar voor het oprapen. Dus een studie Dier management werd na het voortgezet onderwijs gestart. Maar het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan en na mijn studie heb ik toch voor meerdere stallen gewerkt. En ondanks het harde werken en lange dagen heb ik zoveel mooie ervaringen mogen opdoen. En nog veel meer fantastische mensen en paarden mogen ontmoeten. 

Toch kwam er een mogelijkheid om aan het werk te gaan bij Ruiter & Dier Zeeman en die heb ik dan ook met beide handen aangenomen. Een droom om zulk werk te mogen doen in een groeiende winkel met ontzettend leuke collega's en klanten kwam uit. En dit doe ik dan nog steeds met veel plezier! 

En dan toch bleef dit idee in mijn hoofd rond draaien. Ik repareer al jaren zelf paardendekens en maak af en toe eens een deken helemaal zelf. En toen kwam de corona crisis. Geen leuke dingen meer doen en ondanks dat wij gelukkig nog aan het werk konden blijven heb je plots veel vrije tijd over. Lichamelijke blessures gooide roet in mijn fanatieke paardrijden en wat ga je dan doen? Nog meer dekens maken dus. En zo geschiede de Measure dekens. 

Er zijn dan ook ontzettend veel deken aanbieders op de paardenmarkt, maar toch miste ik vaak iets. Ik heb heel wat dekens gebruikt, versleten en weer gerepareerd en toch dacht ik altijd dit kan beter. Sterker, simpeler, degelijker en vooral geen poespas. Want paarden slopen nou eenmaal alles en je wilt dat een deken makkelijk in gebruik is. Dit probeer ik dus allemaal samen te brengen bij Measure dekens. Een kwalitatieve deken van sterke grondstoffen, een optimale pasvorm door het maatwerk en een simpel design voor een luxe uitstraling (ondanks dat met 1 keer door de modder rollen een deken natuurlijk niet meer zo luxe oogt haha). 

Dus hierbij weten jullie het een en ander over mij en mijn ideeën voor Measure dekens en Lvw horseproducts. En mocht je vragen hebben kun je mij altijd een berichtje sturen.

Groetjes!

Terug naar blog

Reactie plaatsen