Horse Event Wieringermeer

Powered by: CAV Agrotheek, Measure equiware, Bewust paardrijden, Cavalor, Hartog, Nicole Raat en Dekenwasserij de Stolphoeve.

Zondag 19 november 2023 van 10.00 tot 15.00 bij rijvereniging de Wieringermeerruiters.

Op een paardvriendelijke, effectieve en vooral leuke manier trainen met jouw paard of pony, dat is toch wat iedereen wilt? 

Op zondag 19 november organiseren CAV Agrotheek en Measure equiware Horse event Wieringermeer. Deze dag staat in het teken van paardvriendelijk en effectief paardrijden. 

Doormiddel van houding en zit clinics van Barbara Faber leer je meer over wat jouw houding doet voor jouw training. Jetske Mulder geeft een presentatie over de spieropbouw en Hartog paardenvoeders vertelt alles over ruwvoer. Daarnaast is er een vragenuurtje met osteopaat en spierdeskundige Nicole Raat, kun je voor stuntprijzen tweedekans dekens shoppen, de perfecte maatwerk producten samenstellen en voor al jouw harnachement vragen terecht bij Measure equiware en staat CAV Agrotheek met een stand vol producten voor jou en je paard. 

Maar ook jij kunt meedoen aan deze gave event dag! Meld je aan en verkoop jouw tweedehands paardenspullen tijdens deze gezellige dag vol inspiratie en informatie. 

Wil jij tijdens deze dag meedoen?

Bekijk dan snel onderdstaande informatie en meld je aan!

1 van 3

Contact formulier